Cosmin Gheorghita scrie:George21 scrie:pai eu si domnul Cristian Nastase am vb foarte mult .. incepand dp forum, p mess, si apoi fata in fata, d asta am adus aminte ca a fost data afara
off topic, cum zicea si profesorul d fizica .. sunt cam ametit eu asa. si citesc ceva, gandesc da scriu altceva, sau nu citesc bine, is tanar am voie sa gresesc .. sper, de acu promit ca citesc de doua ori inainte sa raspund
Pentru mine era un subiect închis, îţi voi răspunde o dată la el pentru că văd că există anumite îndoieli şi-l voi fereca din nou. Vorbesc strict din experienţa mea proprie cu "domnul" Năstase. Şi eu consider că avem toţi dreptul a greşi, tocmai din acest motiv am păstrat şi eu legătura pe mess cu alde nikonians. Dar în momentul în care a început să mă facă în toate felurile în stilul lui caracteristic l-am cam şters.
Dar despre ce a fost vorba? Ei bine, s-a luat de mine de la simplul fapt că-mi achiziţionasem un set de lumini portabile de studio pentru a le duce cu mine la restaurant sau unde e cazul. Eu fac fotografii la nunţi şi mi se pare firesc să-mi cumpăr ceea ce-mi trebuie pentru a oferi o calitate mai bună, toţi ar trebui să tindem spre îmbunătăţirea serviciilor, nu clasicul "las' că-i bine şi aşa". Când a auzit că intenţionez să-mi duc luminile cu mine la restaurant pentru un set-up la faţa locului, a început să mă facă în toate felurile, că-s fraier, că nu trebuie pentru că vin beţivii şi mi le sparg, etc, etc. Nu a dat un sfat. S-a luat cu mine la harţă pe banii mei ca să zic aşa. Asta din partea unui om care, să fim cinstiţi, e beton la teorie, a citit foarte mult pe net despre fotografie, dar nu prea a aplicat ce a citit. La ora când mă certa pe mine nu avea un venit din fotografie sau aiurea (de fapt nu avea loc de muncă de fel), toate sculele lui scumpe erau achiziţionate prin credite bancare, nu producea nimic cu ele. Până una-alta, eu îmi achiziţionasem ceva din banii mei care să mă ajute la treabă, nu să mă uit la echipament într-o locaţie sigură.
Nu spun eu că aş fi eu cel mai meseriaş sau vreun guru într-ale fotografiei, dar ce ştiu, ştiu bine. Şi n-o să accept niciodată să vină vreun neavenit să mă facă prost pe banii mei. Aaaaa, un sfat de la vreun coleg mai experimentat este întotdeauna binevenit, dar şi acela se face pe un anumit ton, respectând normele bunului simţ. Faptul că ţi-a dat Dumnezeu un har mai aparte şi faci fotografii mai frumoase decât majoritatea oamenilor nu-ţi dă dreptul să devii grobian.
intradevar aveti dreptate si dumneavoastra, nu ii iau apararea dar e normal sa te superi cand un adversar, ca in fapt amandoi sunteti si fotografi pt nunti, isi cumpara instrumente mai bune, lumini si restu, dar eu cred ca mai bine era daca invata din asta si nu va lua la misto si nu va jignea, asta mi se pare un mod absud de a te face remarcat.
numai din disctia dumneavoastra cu nikonians pe mess ar fi meritat sa fie dat afara de pe forumuri, asta nu este un mod de a discuta cu oamenii cu care imparti acceasi pasiune, in cazul dumneavoastra acelasi job