Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
goangaus scrie:M-am inscris si eu dar nu vad nimic despre intalnirea din 2 dec., unde ati discutat?
stefanev scrie:Dragi colegi va invit duminica la ora 13:00 la Cafeneaua F64 pentru intrevederea nr 4. Daca vremea va fi frumoasa iesim la pozat intr-o locatie aleasa de comun acordTot in aceasta intrevedere discutam si cateva lucruri organizatorice, planuri in viitorul apropiat si planuri in viitorul mai indepartat
stefanev scrie:a fost bine din punctul meu de vedere. Intradevar, prezenta a fost mai restransa ( 7-8 oameni) insa e important ca incepem sa ne cunoastem mai bine si sa colaboram impreuna. Va mai trece totusi ceva timp pana umplem cafeneaua de entuziasti ... dar incet ... incet nu se stie niciodata.
Radu_Grozescu scrie:De umplut cafeneaua e simplu, anuntati un seminar/workshop gratuit si o să stea si în picioare
stefanev scrie:Radu_Grozescu scrie:De umplut cafeneaua e simplu, anuntati un seminar/workshop gratuit si o să stea si în picioare)) da, asa e
stefanev scrie:Cu siguranta va starni un interes ridicat daca totul va fi organizat ca la carte pt ca nu in fiecare zi vezi obiecte care se sparg surprinse intr-o fotografie ce poate insemna chiar 1/41600 parte dintr-o secunda
Înapoi la Intalniri ale nikonistilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator