Acum este Dum Oct 02, 2022 2:07 pm

Articole Nikonisti.ro

User andolini

Note pentru userii de la care ati cumparat sau carora le-ati vandut
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Sunt interzise anunţurile ce nu au legătură cu vânzarea directă a produselor Nikon sau compatibilie cu acestea.
5. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

User andolini

Mesajde costea » Mar Dec 24, 2013 10:57 pm

Vanzator foarte serios si de incredere. Am cumparat un obiectiv si a ajuns ambalat (pute fi trimis si in cel mai indepartat colt din lume) in perfecta stare, asa cum a fost descris. Toata stima si respect. SARBATORI FERICITE!!!!
Avatar utilizator
costea
 
Mesaje: 207
Membru din: Vin Iul 10, 2009 8:54 pm
Localitate: Bucuresti.

Re: User andolini

Mesajde szacsa » Lun Ian 06, 2014 10:00 pm

Vanzator serios, produsul primit este ca in anunt. As mai cumpara de la el doar bazandu-ma pe descriere. Il recomand cu placere tuturor nikonistilor.
szacsa
 
Mesaje: 2192
Membru din: Joi Oct 20, 2011 11:50 am
Localitate: Targu Mures


Înapoi la User Rating

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron