Acum este Dum Mai 29, 2022 5:25 am

Articole Nikonisti.ro

Cumparator neserios Daniel Tolea din Bucuresti

Note pentru userii de la care ati cumparat sau carora le-ati vandut
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Sunt interzise anunţurile ce nu au legătură cu vânzarea directă a produselor Nikon sau compatibilie cu acestea.
5. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Cumparator neserios Daniel Tolea din Bucuresti

Mesajde eremia_dan@yahoo.com » Dum Mai 31, 2015 7:21 am

 Atentie deci la neseriosii fara limita, in cazul de fata numitul Daniel Tolea din Bucuresti, bld. Iuliu Maniu, aici pe forum numindu-se "danutztolea.
Am patit-o eu si un coleg de pe forum, acest individ este un neserios care comanda produse si nu le ridica de la curier.

Nu vindeti si cumparati de la acest om
eremia_dan@yahoo.com
 
Mesaje: 112
Membru din: Dum Dec 23, 2012 10:36 pm

Re: Cumparator neserios Daniel Tolea din Bucuresti

Mesajde DannyMC » Dum Mai 31, 2015 10:31 am

Topicurile de rating se deschid Aici.
Avatar utilizator
DannyMC
 
Mesaje: 2572
Membru din: Mar Mar 09, 2010 8:01 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la User Rating

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron