Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
NkonNae scrie:Excelenta poza.
costisefu scrie:...OBSERV CA PE SITE AICI SUNT MAI BLURATE, de la redimensionarea site-ului.
Bogdan Dulgheru scrie:Ale tale sunt out of focus si toate.
costisefu scrie:Nu vreau sa iti raspund la provocare. Treaba e ca le-am redimensionat la latime 700 pixeli, special ca sa nu mi le mai redimensioneze si site-ul. Dar observ ca 700 au doar cand apesi pe imagini. Deci in discutie se vad redimensionate de browser dupa indicatiile CSS la 690 pixeli.
Ca sa dau argumentul decisiv, o imagine pe desktop o am la 100KB, iar aici aceeasi este la 47,5KB.
Am mai patit treaba asta, dar mult mai urat cand am postat imagini cu Nikon 70-300, si de-asta am si cautat o solutie mai buna. Te asigur ca fotografiile originale sunt tipla.
Atasez imaginea zip cat am putut sa o redimensionez sa se incadreze in cei 500KB acceptati aici.
iar cu sharpenul la redimensionare in jos, depinde daca programul are optiune pentru asta, ca Photoshop, sau nu. Eu le redimensionez cu Irfan pentru ca ies mai mici ca dimensiune si nu bifez niciodata apply sharpen after resize.
Înapoi la Fotografii realizate cu obiective Nikkor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator