Pagina 1 din 1

Rent-a-hacker! (https://t.me/Blackhat_plug)

MesajScris: Lun Mar 04, 2024 8:52 pm
de DjaichiHam1
Suntem o echipă de hackeri profesioniști. Expertiza noastră constă în programare, exploatări și implementări DDoS, baze de date, SEO și design web, găzduire și management de server, marketing și hacking și ne place să rezolvăm probleme la care majoritatea celorlalți renunță.

Exemplu:
Lansați atacuri de phishing pentru a obține conturi de la ținte selectate. Resetați cu ușurință parolele pentru majoritatea conturilor de rețele sociale prin controlul de la distanță a smartphone-urilor. Hackează conturile Facebook, Reddit, Instagram și Twitter. Ștergeți un cazier judiciar, creșteți scorul de credit, schimbați-vă cursul școlii, urmăriți locația dvs. actuală și multe altele.

Un pachet complet de servicii: accesați dispozitive și conturi personale sau corporative și găsiți datele de care aveți nevoie. Hackează servere web, servere de jocuri sau altă infrastructură de internet. Spionajul financiar. Obțineți informații personale de la cineva. Nu avem limitări sau restricții cu privire la tipurile de muncă și serviciile pe care le oferim!

Contact prin
Telegramă:............ @Blackhat_plug
https://t.me/Blackhat_plug