Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
Sa nu comparam mere cu pere, totusi.
Modelul Df duce compatibilitatea cu obiectivele NIKKOR la un nou nivel, el dispunand de o parghie pentru cuplarea dispozitivului de masurare.
Cornholio scrie:...
- reprezinta aparatul ideal de vacante ( eu unu ma car peste tot cu rucsacu de 12 kile dupa mine )
...
Cornholio scrie:- reprezinta aparatul ideal de vacante ( eu unu ma car peste tot cu rucsacu de 12 kile dupa mine )
Pretul e unul cat se poate de corect dupa mine. Estimez ca in primele 4-5 luni sa fie nebunie cu backorders
.
StefanSC scrie:Sa nu comparam mere cu pere, totusi.
Adica sa nu comparam un aparat cu o ergonomie studiata si gandita sa functioneze cu design-ul retro cu o "salata de fructe" marca Nikon?
Deci, sa recapitulam:
1) Senzor de D4.
2) Electronica de D610 (AF, masurare a expunerii, buffer, tot panoul spate...).
3) Baterie de D3200.
De sus arata retro. din fata aproape arata retro (il tradeaza butoanele Fn din dreapta monturii). Din spate de DSLR Nikon 100% . Tare kitchos arata, mai ales pe argintiu.
Auto-ISO lipsa, pauza, gaura, desi se putea pune pozitia pe rotita de ISO.
Rotita cu timp de expunere din stop in stop.
Setari custom de pe rotita de program lipsa, pauza, gaura si ele.
Pare un aparat grabit, facut de dragul castigarii atentiei.
Tinta: oamenii peste 60 de ani si cei care se vor putea minti singuri ca e un D4 la jumatate de pret.
P.S: ar fii fost misto sa scoata 50mm cu inel de diafragma.
P.P.S:
In articolul de lansare scrie asa:Modelul Df duce compatibilitatea cu obiectivele NIKKOR la un nou nivel, el dispunand de o parghie pentru cuplarea dispozitivului de masurare.
Din cate stiu, aparate cu parghie de masurare sunt: D3, D4, D800, D7100 ... Faptul ca e rabatabila, a la F3, e alta poveste...cred eu.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori