Pentru un incepator ar putea fi importanta alegerea inspirata a sistemului inca de la inceput in ideea de a putea creste in acest sistem deoarece schimbarea acestuia dupa o serie de achizitii este extrem de costisitoare.
De acord cu aceasta idee, DAR exista o singura mica problema: De regula un incepator nu va avea suficiente cunostinte sa evalueze cat de cat rezonabil diversele sisteme foto sau nu va sti exact de ce va avea nevoie de la bun inceput, si va achizitiona dupa factori subiectivi , influente exterioare si dupa pret.
De asemenea, se presupune ca respectiva persoana va evolua si se va simti limitat de obiectivele pe care le are. Totusi, multi nu depasim 18-55+55-200 fie din lipsa de fonduri fie din lipsa de motiv care sa justifice investitia (daca se poate vorbi despre investitie cand fotografia este doar un Hobby).
salut iar, nu știu câtă răbdare are Vio să compare atâtea mărci și modele cu atât de multe facilități (unele dintre ele identice la funcționalitate dar sub nume diferite..), păcat că nu ne-a spus ce experiență are cu foto și ce a folosit până acum..
eu cred că punctul 2 îl va deruta și mai mult..
Din seria daca nu te-ai informat nu ai voie sa te plangi ca ai dat banii aiurea/daca nu ai votat nu contezi/ prostia se plateste, cine nu are rabdare sa isi faca temele temeinic, foarte probabil ca nu va fi multumit de alegerea facuta.
Punctul 2 nu are de ce sa il deruteze si mai mult, daca poate sa vada dincolo de tabelele de specificatii si de teste(eu unul sunt pentru efortul de a merge la magazin si a testa aparatul. Nu cred ca cei de la magazinele de specialitate se supara daca butonezi 10-15 minute un DSLR).