Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
cgheo69 scrie:Am de ales intre generatia noua de entry level (D40, D60) sau generatia veche (D50, D80). D90 e din pacate in afara bugetului, la fel si D5000.
cgheo69 scrie:Intrebarea este in practica cat sunt de importante gadgeturi de tip Active D-lighting, sistemul Anti-dust, autofocusul in multe puncte, diferenta de viteza la burst intre 2.5 si 3, etc?
cgheo69 scrie:Stiu si vreau sa folosesc aparatul pe manual.
cgheo69 scrie:Daca merg pe un SH din generatia veche la ce probleme trebuie sa ma astept?
cgheo69 scrie:Ca tip de fotografie: peisaj, macro, portret, un pic de fotografie de eveniment/instantanee.
cgheo69 scrie:Fain pontul cu obiectul de 50/1,8 intors ptr macro. Uitasem ca e posibila smecheria respetiva.
cgheo69 scrie:O singura intrebare aici, ridicola poate-exponometrul mai merge in conditiile astea? Stiu ca reglajele va trebui sa le fac manual, dar ma intereseaza daca pot primi prin exponometru sugestii de expunere.
Dan Pop scrie:Nu exista nici un fel de probleme specifice. Singurul element cu viata limitata din constructia aparatului este obturatorul, asa ca evitati exemplarele cu peste 30000 de declansari (exif-ul fiecarei imagini indica si a cite imagini au fost trase pina la ea, inclusiv).
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori