Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
soulwise scrie:Folosesc Sandisk Ultra II si III de 2 si 4 gb . La fel face si la mine . Nu-i bai , cred ca este prevazut din fabrica sa faca asa .
Lumina buna !
gmtiby scrie: Am cautat daca cu grip se mareste numarul de cadre, si la D 90
Dan Pop scrie:gmtiby scrie: Am cautat daca cu grip se mareste numarul de cadre, si la D 90
Depinde ce bagi in grip. Cu un singur EN-EL3e nu se mareste, dar cu doua ai toate sansele sa se dubleze. Daca folosesti adaptorul de acumulatori R6, depinde de ce acumulatori folosesti.
gmtiby scrie:Dan Pop scrie:gmtiby scrie: Am cautat daca cu grip se mareste numarul de cadre, si la D 90
Depinde ce bagi in grip. Cu un singur EN-EL3e nu se mareste, dar cu doua ai toate sansele sa se dubleze. Daca folosesti adaptorul de acumulatori R6, depinde de ce acumulatori folosesti.
Dan, mi-as dori sa ai dreptate, dar am cautat pe net si nu am gasit nimic specificat, si in plus am vb si cu cei de la f64 si mi-au spus ca decat d300, d700, d3
d3x, au aceasta posibilitate, d 90 nu, chiar si 2 acumulatori EN-EL3e.
Gripul Nikon MB-D80 poate incorpora 2 acumulatori EN-EL3e Lithium-Ion, dubland timpul total de fotografiere, sau poate tine de asemenea un holder pentru 6 baterii AA (inclus in pachet) folosite ca rezerva de energie.
Setul de acumulatori MB-D80 adaugă posibilităţi suplimentare de fotografiere, cuprinse într-un design ergonomic ce îmbunătăţeşte stabilitatea la fotografiere. Poate funcţiona fie cu unul, fie cu doi acumulatori EN-EL3e sau cu şase acumulatori tip AA...
soulwise scrie:Eu am grip la el si intr-adevar grip-ul aproape dubleaza autonomia de fotografiere ( strict ca numar de cadre ) insa nu il poate "indemna" sa traga mai repede . Framerate-ul maxim de 4,5 FPS/sec ramane acelasi nu mai urca dupa adaugarea grip-ului ( daca asta era de fapt intrebarea ) .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 8 vizitatori