Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
abs+ scrie:Spre exemplu am gasit baterii GP la un pret destul de bun...undeva la 8 lei 4 baterii Alcaline.
Dan Pop scrie:Intru totul de acord cu remarcile lui Cosmin, dar, daca din diferite motive preferi bateriile alcaline si ai drum prin Bucuresti, gasesti la F64 la un pret mult mai avantajos: link magazin online.
abs+ scrie:Dan Pop scrie:Intru totul de acord cu remarcile lui Cosmin, dar, daca din diferite motive preferi bateriile alcaline si ai drum prin Bucuresti, gasesti la F64 la un pret mult mai avantajos: link magazin online.
Sa inteleg ca sustineti folosirea acumulatorilor cu toate ca in manualul de utilizare se scrie clar ca se folosesc doar baterii?
Spre exemplu am gasit baterii GP la un pret destul de bun...undeva la 8 lei 4 baterii Alcaline.
Dan Pop scrie:abs+ scrie:Spre exemplu am gasit baterii GP la un pret destul de bun...undeva la 8 lei 4 baterii Alcaline.
Intru totul de acord cu remarcile lui Cosmin, dar, daca din diferite motive preferi bateriile alcaline si ai drum prin Bucuresti, gasesti la F64 la un pret mult mai avantajos: link magazin online.
sergyu93 scrie:cand incarc prima data bateriile trebuie formatate ?acumulatorului si bateriile sunt de la nikon Mh2
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori