Acum este Dum Aug 01, 2021 12:58 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Rucsac Foto Lowepro Slingshot 100 AW

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Rucsac Foto Lowepro Slingshot 100 AW

Mesajde selromtv » Mar Ian 19, 2021 12:12 pm

Garantie: da,
Data achizitie: 12/04/2018,
Serie produs: 809I,
Pret: 160 LEI,
Date de contact:
Judet: Dolj,
Localitate: Craiova,
Email: selromtv@yahoo.com,
Telefon: 0740248866,

A fost gandit pentru transportul si protectia unui DSLR cu obiectiv zoom mediu atasat, doua sau trei obiective suplimentare sau flash si numeroase accesorii marunte.
De asemenea, in partea superioara, rucsacul dispune de un compartiment destinat obiectelor personale.
stare perfecta
Comfortabil si usor, prevazut cu deschidere in lateral pentru a putea avea acces rapid la echipament fara sa fie nevoie sa dati rucsacul jos din spate, compartimentul interior este prevazut cu despartitoare cu arici, facand rucsacul extrem de customizabil, buzunare laterale cu plasa, toate acestea facand din acest rucsac alegerea ideala pentru oras sau scurte calatorii.
Dispune de o husa impermeabila, putand astfel face fata si celor mai grele intemperii.
Se poate proba in Craiova
se poate livra și în tara
40 cm x 20 cm x 15 cm
Avatar utilizator
selromtv
 
Mesaje: 57
Membru din: Mar Ian 24, 2012 12:14 am

Re: Vand Rucsac Foto Lowepro Slingshot 100 AW

Mesajde selromtv » Lun Ian 25, 2021 6:43 pm

VALABIL
Avatar utilizator
selromtv
 
Mesaje: 57
Membru din: Mar Ian 24, 2012 12:14 am

Re: Vand Rucsac Foto Lowepro Slingshot 100 AW

Mesajde selromtv » Mar Mar 09, 2021 9:33 am

150 lei
Avatar utilizator
selromtv
 
Mesaje: 57
Membru din: Mar Ian 24, 2012 12:14 am

Re: Vand Rucsac Foto Lowepro Slingshot 100 AW

Mesajde Hagerty » Dum Iun 27, 2021 8:58 pm

Și ce împiedică oamenii să găsească un alt rucsac și să-l cumpere într-un magazin normal? Mi se pare că probabilitatea ca ei să-l cumpere de la dvs. pe forum este la fel de mică cât este posibil. Am comandat recent un MasterCard de pe site-ul www.mastercard.md . Spune-mi, accepți astfel de cărți? Sau cum să plătiți deloc?
Hagerty
 
Mesaje: 7
Membru din: Vin Iul 03, 2020 12:59 pm


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron