Acum este Vin Dec 01, 2023 8:53 am

Articole Nikonisti.ro

Videocamera SONY HVR-Z5E

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Videocamera SONY HVR-Z5E

Mesajde cox » Joi Mar 09, 2017 11:03 pm

Unic proprietar, videocamera este intr-o stare impecabila, functioneaza perfect, se vinde cu proba in orasul Iasi, cu dotarea standart de fabrica, ambalaj original, telecomanda, manual si acte de provenienta.Pret 5990 lei dar accept si schimburi +/- diferente.Mobil 0723216921.
Fişiere ataşate
 Z5_002.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
 Z5_005.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
 Z5_006.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
 Z5_007.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
 Z5_008.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
 Z5_009.JPG
Vand Videocamera SONY HVR-Z5E
Avatar utilizator
cox
 
Mesaje: 1207
Membru din: Mar Ian 21, 2014 9:07 pm

Re: Videocamera SONY HVR-Z5E

Mesajde cox » Lun Apr 24, 2017 9:59 pm

Valabil
,,Scrisul corect si ingrijit denota respect pentru ceilalti membri si pentru propria persoana.'' Anonim
Avatar utilizator
cox
 
Mesaje: 1207
Membru din: Mar Ian 21, 2014 9:07 pm

Re: Videocamera SONY HVR-Z5E

Mesajde clambin78 » Vin Sep 15, 2023 9:50 am

I adore that you informed me about this article since I think it's amazing. That is exactly what I was hoping to discover, and I sincerely hope you will continue to share such excellent stuff in the years to come. nytimes crossword
clambin78
 
Mesaje: 95
Membru din: Mie Mai 10, 2023 6:37 am


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori