Acum este Mar Apr 16, 2024 10:32 am

Articole Nikonisti.ro

Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Mesajde adrianstierl » Vin Mar 17, 2017 9:28 pm

Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon, obiectivul este în stare impecabilă mai are un an garanție la Photosetup.
Preț 1199 de lei ImagineImagineImagine
Preț 1199 lei

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk
adrianstierl
 
Mesaje: 24
Membru din: Joi Apr 02, 2015 10:40 pm

Re: Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Mesajde clambin78 » Vin Sep 15, 2023 9:48 am

This unique game has garnered a lot of interest. You must tour the Playtime toy factory in run 3. What happened to the missing employee is a mystery that needs to be solved. There are numerous toys available for retaliation. Make every effort to stay alive while avoiding capture.
clambin78
 
Mesaje: 165
Membru din: Mie Mai 10, 2023 6:37 am

Re: Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Mesajde camillcia » Lun Sep 25, 2023 11:28 am

If you are a gamer then geometry dash lite is a great choice for you, it contains interesting games that I believe you will like.
camillcia
 
Mesaje: 2
Membru din: Lun Sep 25, 2023 11:24 am

Re: Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Mesajde larryellison » Mie Oct 11, 2023 6:03 am

Always follow the regulations to have the best geometry dash bloodbath experience. Surely you will be satisfied with the wonderful things it brings.
larryellison
 
Mesaje: 1
Membru din: Mie Oct 11, 2023 5:55 am

Re: Samyang 8mm F3.5 AE CS II Nikon

Mesajde clambin78 » Sâm Apr 06, 2024 11:28 am

Thank you for publishing. Many relevant themes have been discussed in my readings! Your piece, in contrast to others, had a strong impression on me. Your continued publication of incisive articles like this one is much appreciated. trap the cat
clambin78
 
Mesaje: 165
Membru din: Mie Mai 10, 2023 6:37 am


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori

cron