Acum este Mar Apr 16, 2024 9:33 am

Articole Nikonisti.ro

Geanta foto Lowepro

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Geanta foto Lowepro

Mesajde d.airhead » Joi Ian 03, 2019 10:50 am

Vând geanta foto Lowepro Adventura TLZ 15 in stare excelenta, ca noua. Am folosit-o pentru un Nikon D3200 cu lentila din kit, însă am cumpărat o lentila mai mare și am nevoie de alta geanta mai mare.
Preț 50 lei.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Avatar utilizator
d.airhead
 
Mesaje: 2
Membru din: Sâm Feb 21, 2015 8:52 pm

Re: Geanta foto Lowepro

Mesajde khalrsal » Lun Sep 25, 2023 6:08 am

I jusst wanna introduce a game name bad ice cream where you can play all kinds of games.
khalrsal
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 09, 2023 8:59 am

Re: Geanta foto Lowepro

Mesajde clambin78 » Sâm Apr 06, 2024 11:27 am

Great item! I will definitely recommend it to my friends. Thank you for sharing! In your spare time, visit: word wipe aarp
clambin78
 
Mesaje: 165
Membru din: Mie Mai 10, 2023 6:37 am


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori