Acum este Mar Iun 25, 2024 6:55 am

Articole Nikonisti.ro

Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #permisu

Aici se posteaza anunturi de vanzare/cumparare pentru orice brand foto non-Nikon. Se pot posta anunturi cu aparate, obiective, blituri cu patina, blituri de studio, calibratoare, monitoare dedicate, modificatoare de lumina samd.
Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.
7. Este permis un singur up pe zi per anunt.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #permisu

Mesajde melissamann291 » Mar Iun 07, 2022 12:59 pm

Imagine
Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #permisul tău de conducere din țara ta de origine? Iată toate detaliile pe care trebuie să le știi despre obținerea unei licențe de conducere #Română, inclusiv informații despre dacă poți schimba sau reînnoi un permis existent. Dacă aveți un permis de conducere internațional, ar putea fi o idee bună să ne contactați și pe noi.

WhatsApp +49 1512 5827357

Site web........http://einfachelosung.com/

Vom oferi răspunsuri la aceste întrebări:
de unde să obțineți un permis de conducere românesc, de unde să obțineți un permis de conducere românesc, cum să obțineți un permis de conducere românesc, cum să obțineți un permis de conducere românesc, de unde puteți obține un permis de conducere în România, de unde să solicitați un permis de conducere românesc , de unde îmi pot obține licența românească retipărită

WhatsApp +49 1512 5827357

Site web........http://einfachelosung.com/


Sent from my iPhone using Tapatalk
melissamann291
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Iun 07, 2022 12:57 pm

Re: Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #per

Mesajde zaynood » Lun Sep 25, 2023 7:00 am

As someone who loves playing games, I found a website called basket random unblocked, this is a great game and I want to introduce it to you.
zaynood
 
Mesaje: 2
Membru din: Vin Iun 09, 2023 11:32 am

Re: Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #per

Mesajde camillcia » Lun Sep 25, 2023 11:27 am

A good topic and I appreciate it
camillcia
 
Mesaje: 2
Membru din: Lun Sep 25, 2023 11:24 am

Re: Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #per

Mesajde annata20 » Joi Noi 16, 2023 6:40 am

This is illegal,dino game right?
annata20
 
Mesaje: 5
Membru din: Lun Oct 02, 2023 10:24 am

Re: Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #per

Mesajde putphalanx » Vin Noi 17, 2023 3:43 am

Vreau sa iau permis de conducere. geometry dash world
putphalanx
 
Mesaje: 8
Membru din: Mar Feb 28, 2023 9:46 am

Re: Tocmai te-ai mutat în #România. Poți să conduci cu #per

Mesajde clambin78 » Sâm Apr 06, 2024 11:26 am

I'll simply say that I really appreciate and think this game is great. If you're looking for a place to play this board game without signing up or downloading anything, go no further than this platform. five nights at freddy's
clambin78
 
Mesaje: 189
Membru din: Mie Mai 10, 2023 6:37 am


Înapoi la Vanzare/Cumparare alte branduri foto

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron