Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
tanasemanuel . scrie:Asadar.....imi puteti da vreo speranta sau sa mai pun ceva bani la saltea ptr d300s ?
KodiaK scrie:D300s, teoretic, ar trebui sa ajunga la pretul lui D300...insa nu se stie in cat timp se va intampla lucrul acesta.
vreau sa achizitionez un body Nikon d300
De caeea ramin absolut perplex cind cineva isi ia un aparat vechi care nu se mai produce, cind ar putea sa ia noua generatie, care ar putea sa-i aduca mari bucurii mult timp.
Sunt convins ca si D300 va reusi sa ii aduca suficient de multe bucurii
Dinu Lazar scrie:Sunt convins ca si D300 va reusi sa ii aduca suficient de multe bucurii
Suntem prea saraci ca sa fim zgirciti. Cum o sa iei acu` un aparat devalorizat... asta ma uimeste. Peste 3 ani, diferenta de pret la revinzare o sa fie mult mai mare decit diferenta de acum dintre cele doua camere.
tanasemanuel . scrie:Domnilor , in luna octombrie a acestui an , spre sfarsitul ei , vreau sa achizitionez un body Nikon d300 . Momentan detin un d40 pe care l-am torturat in toate modurile posibile si un Nikon F65 pe film de care sunt foarte incantat . Pentru mine achizitionarea acestui nou aparat nu va fi floare la ureche dpdv financiar asa ca ma tot intreb daca va mai fi de gasit pe la noi pana atunci . Nu am fost convins sa dau inca 2000 de lei aproape in plus pe noul d300s si chiar imi doresc ca d300 sa nu dispara brusc de pe piata din Romania asa cum s-a intamplat cu d80 . Nici nu sunt dispus sa il achizitionez second hand sau adus cine stie de pe unde de diversi necunoscuti ; este o investitie prea serioasa pentru a face asta.
Asadar.....imi puteti da vreo speranta sau sa mai pun ceva bani la saltea ptr d300s ? De d90 nu vreau sa aud si d300 ar fi cu adevarat aparatul pe care doresc sa il folosesc cel putin pentru cativa anisori buni .
Multumesc pentru eventualele raspunsuri si o seara frumoasa va urez !
Dinu Lazar scrie:Diferentele, mai ales la sensibilitate mare, si manevrarea si multele plusuri ale noului aparat cred ca va vor face sa va schimbati opinia si sa luati un aparat nou, nu unul calculat si conceput acum 3 ani.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori