Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
PurplePoisonDust scrie:Se pot trimite in concurs si fotografii facute cu obiectivul inversat? Deoarece am remarcat ca lipsesc niste date din exif la fotografiile de acest gen si nu stiu daca ar mai putea fi evaluate corect si daca sunt sanse sa intre in concurs fara probleme. Multumesc anticipat!
da, aici apar toate fotografiile care sunt inscrise; insa daca vrei sa participi, nu posta imaginea direct pe forum ci trimite-o pe adresa nikonexpo@skin.roGhena scrie:Aici apar toate pozele ce participa la concurs?
Bogdan_Bv scrie:da, aici apar toate fotografiile care sunt inscrise; insa daca vrei sa participi, nu posta imaginea direct pe forum ci trimite-o pe adresa nikonexpo@skin.roGhena scrie:Aici apar toate pozele ce participa la concurs?
S curios cand va aparea fotografia mea, banuiesc ca acum de sarbatori nimeni nu sta sa trieze fotografii. S curios sa vad daca trece de "filtru" fotografia. In mod normal nu e nimic in neregula, e direct din camera DELOC PRELUCRATA.
Cu aceasta ocazie urez tuturor UN PASTE FERICIT SI TOATE CELE BUNE!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori