Salutare colegi!
Ieri am fost ca invitat la o nunta prin ardeal. Fiind un apropiat de al meu mirele, l-am instruit ce si cum sa caute de la o echipa, ma linistit ca are niste tipi foarte renumiti in zona respectiva, am vazut ceva poze si pe fasbuk
totul foarte ok, chiar nesperat de ok, dar ieri cand am ajuns la nunta, nu stiam sa rad sau sa plang.
Cred ca va fi o minune daca va iesi ok, ptr ca: Cu exceptia shootingului foto care sa facut la alta locatie, ( nu am fost de fata), totul a decurs ca la circ... adica era un singur om ! (desi l-am avertizat pe mire ca pe acolo se obisnuieste sa vina unu si sa faca detoate)
Ei bine, omul meu avea asa, un aparat video cu filmare hd, il tinea in palma de mare ce era
iar la gat avea un D 3000, cu un 18-55 stock, dar cu vr macar
si cu un sb 700(asta fiind super ok)
Mai mult ca sigur folosea totul pe auto... dar ce ma socat si uimit si lasat lat pe jos, a fost faptul ca in timp ce filma facea poze cu o singura mana! si filma in acelas timp, bineinteles ca a ratat o multime de cadre importantesi facea in semilumina poze fara blitz! la oameni si in miscare.
Omul nostru era vesel se dadea rotund si facea pe profesionistul, se mai si lauda neintrebat ca are 50 de nunti pe sezon... cei drept nu cere mult, dar la cat cere sunt oameni care fac fotografii decente in suma respectiva.
Faza nasoala ptr mine este ca el este considerat un profesionist , si stimat si respectat... Deabea astept sa vad filmarea, pozele si albumul
Daca va fi rezultatul naspa(cum ma si astept) o sa va pun aici si fata lui si stilul inconfundabil de a face doi in unu
iam facut poze cu sapuniera
doar asa, ca sa ma creada lumea cand mai povestesc ce am vazut si trait