Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
Khyan scrie:Vreau sa fac crop si nu am de exemplu optiunea Original. Bine ca am 16:9 .
Khyan scrie:Crop-ul nu-l pot misca pe ecran .
Khyan scrie:Ca sa taie din poza trebuie sa apas din nou pe iconul Crop. ?!?!?
Khyan scrie:Bogdan Dulgheru scrie:Poate ar fi indicat pentru userii nemultumiti (ca nu pot face crop, nu-l pot misca pe ecran, etc.) sa se familiarizeze macar cu manualul de referinta oferit inca de la lansare:
Software-ul ar trebui sa fie intuitiv, nu face absolut nimic sofisticat ca sa stau sa citesc vreun manual, experienta de pana acum ar trebui sa fie de ajuns.
Din punctul meu de vedere software-ul pica atat la usability cat si la utility. Asa ca i-am dat delete.
Daca iti place foloseste-l si spune-ne si noua ce iti place la el, nu vad de ce trebuie sa-mi faci mie observatii .
De altfel nu ma mira ca Nikon are probleme cu interfata NX-D. Exista vreun aparat Nikon la care sa nu faci scroll in meniu ? Scroll ar trebui interzis prin lege .
Radu_Grozescu scrie:Aveti o cruce (tip reticol binoclu) fix în centrul imaginii, apucați de aceea și trageti.
Lângă e si un simbol de rotire, se poate roti rapid din vertical în orizontal.
Radu_Grozescu scrie:Aveti 3:2 care e foarte original. Dacă îl folosiți cu aparate compact are si 4:3.
Khyan scrie:Bogdan, utilizabilitate nu inseamna Auto. Auto tine de productivitate. Utilizabilitate inseamna sa folosesti ceva simplu fara efort. Vezi produsele Apple, Jobs era obsedat de utilizabilitate.
Bogdan Dulgheru scrie:Ref. la Apple: personal am fost (si inca mai sunt) dezamagit de mouse-ul cu 1 buton care nu mi se pare ca mi-ar oferi nici productivitate si nici utilizabilitate (basca ca e arhaic, dar asta nu are importanta).
Bogdan Dulgheru scrie:Ce e interesant (si placut mie) e ca s-au adoptat shortcut-urile formate dintr-o singura tasta (C, H, Z, etc.) foarte intuitive (english only)
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori