Acum este Lun Iul 15, 2024 10:24 am

Articole Nikonisti.ro

Vand Nikon FM2N

Reguli forum Regulament Vânzare/Cumpărare
1. Anunţurile listate în una din secţiunile de Vânzare sau Cumpărare trebuie să prezinte date de contact rapid – e-mail sau telefon pentru a complementa posibilitatea folosirii mesajelor private de pe forum.
2. Pentru anunţurile listate la categoria Vânzare, este necesară prezenţa unui preţ, fix sau negociabil pentru fiecare produs sau pentru întreg pachetul. De asemeni, este obligatoriu de menţionat oraşul din şi în care se face livrarea.
3. Starea produselor se va menţiona în anunţ, descriind pe cât posibil orice fel de probleme ce ar fi putut apărea pe parcurs (dacă acesta a fost prezent sau nu în service), dar şi durata posesiei produselor şi garanţia rămasă la zi (dacă este cazul). Imaginile pot complementa anunţul, dar nu sunt obligatorii.
4. Deoarece nu dorim transformarea forumului în magazin de desfacere, este interzisă postarea a mai mult de 3 produse la vânzare în acelaşi timp. Singurele excepţii de la această regulă sunt trusele foto.
5. Sunt permise doar anunțurile cu produse folosite ce nu fac obiectul intermedierilor si revânzărilor.
6. Sunt permise doar anunturile ce vizeaza produse foto, indiferent de brand.

Abaterea de la regulament va fi penalizată mai întâi cu un avertisment şi ulterior cu banarea activităţii utilizatorului pe forumul nikonisti.ro.

Sugestii:
1. Cereţi cât mai multe detalii legate de produsul dorit şi recomandaţi ca achiziţia să se facă în persoana.
2.Verificaţi feedback-ul altor useri în legătură cu userul ce pune produsul la vânzare pe forumul dedicat: viewforum.php?f=72
3. Dacă o tranzacţie s-a realizat cu succes şi sunteţi mulţumit de calitatea produsului şi a modului în care s-a desfăşurat vânzarea, postaţi în categoria menţionată mai sus.
4. Dacă suspectaţi o activitate aparte din partea unui user, sau au existat probleme pe parcurs, folosiţi butonul Report Post/Raportează acest mesaj sau mesaj privat către administrator/moderatorul forumului.

A fost reintrodus regulamentul pe secţiunea Vânzare/Cumpărare datorită abuzurilor ce au apărut în ultima perioada. Începând din acest moment, regulamentul este obligatoriu inclusiv pentru anunţurile actuale.

Vand Nikon FM2N

Mesajde aicisiacum » Dum Aug 25, 2019 5:11 pm

Garantie: nu,
Data achizitie: 12/12/2017,
Pret: 1300 LEI,
Datele de contact nu mai sunt disponibile

Nikon FM2N, cu obturator de titan, cumparat pe ebay US. Stare exceptionala estetica si mecanica, avand doar minore semne pe emailul negru (top plate- a se vedea imaginile). Este o camera legendara, extrem de bine conceputa si fabricata. Ca fotograf, il consider unul dintre cele mai bune aparate produse de compania japoneza. Profesionistii ii vor aprecia simplitatea extrema si durabilitatea, fiind un aparat perfect pentru expeditii in locuri indepartate, cu temperaturi sau umiditate extreme, unde circuitele electronice te pot lasa balta. Obturatorul din titan, controlat mecanic, poate expune la 1/4000 sec. , cel mai rapid obturator mecanic fabricat vreodata (evident, nu doar de Nikon). Nikon FM2N declanseaza la orice timp de expunere, chiar si fara baterii (acestea controland doar exponometrul), de aceea fiind camera de back up preferata de multi fotografi profesionisti ce sunt nevoiti sa lucreze in conditii extreme.Toate comenziile sunt minimaliste, asezate intuitiv. Nu este o camera pentru novici, insa este o camera pentru cine vrea sa-si aproprieze procesul fotografic si sa-si stimuleze creativitatea. Camera are un timp de sync la blitz de 1/250, cel mai rapid existent si in prezent. Obturatorul si exponometrul au fost testate si sunt in parametri, buretele din camera oglinzii fiind nou, inlocuit de seller-ul american. Bateriile sunt de asemenea noi. Vizorul din cauciuc este intact, la fel si capacelul de flash sync. Aparatul este intr-o stare de exceptie, rar de gasit, avand in vedere ca nu se mai fabrica de vreo 20 ani. O camera de colectie sau de pus la treaba, dupa nevoia fiecaruia...
Fişiere ataşate
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
 Nikon FM2N
Vand Nikon FM2N
aicisiacum
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Apr 19, 2014 6:53 pm

Înapoi la SLR si Rangefinder

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori