Acum este Joi Mar 28, 2024 5:48 pm

Articole Nikonisti.ro

4 MODURI PRIN CARE FOTOGRAFII DE NUNTA INSALA CLIENTII–ep.1

Diverse despre Nikon

Re: 4 MODURI PRIN CARE FOTOGRAFII DE NUNTA INSALA CLIENTII–e

Mesajde Mitranescu.ro » Vin Apr 17, 2020 2:06 am

bv01 scrie:Subiectul articolului îl găsesc foarte OK, modul cum e răstit lasă de dorit.
Acum, în percepția ta, care e punctul 2? Punctul doi din primul articol, locul doi din toată povestea? Înțelegi cum zic? ;)
Ca notă de subsol... nu am treabă cu breasla asta a fotografilor. Însă după cum ți-ai prezentat ideile tu pari așa un individ care suferă de oleacă de elitism.


Punctul 2 din primul articol. La ala m-am referit.
departe de mine gandul cu elitismul. Sun genul care are de invatat toata viata. Imi doresc sa traiesc intr-o lume mai buna, unde lichelele sa nu existe(deci poate idealist). Drept urmare, acolo unde zic eu ca ma pricep, incerc sa fac curatenie. Sper ca urmatorul clip sa iti schimbe impresia despre mine:

https://www.youtube.com/watch?v=VpFmQn9bA74&t=3s
Avatar utilizator
Mitranescu.ro
 
Mesaje: 12
Membru din: Mar Mar 31, 2020 11:33 pm
Localitate: Bucuresti

Re: 4 MODURI PRIN CARE FOTOGRAFII DE NUNTA INSALA CLIENTII–e

Mesajde Mitranescu.ro » Vin Apr 17, 2020 2:15 am

Dimitriyus scrie:La propria nunta am luat o mare țeapă de la fotograf. Intâi ca cel cu care facusem contractul nu a venit, trimițând un coleg, dar fără sa anunțe. Iar colegul, total nemotivat s-a suparat când i-am spus, s-a urcat in tico si a plecat. Cu 1 ora inainte de biserică.
De aceea, am fost curios sa vad ce spune articolul, dar imi face impresia ca are la baza niște frământări personale și nemulțumiri legate de recunoașterea in breaslă.
Ca fotograf cred ca ar trebui sa "te" preocupe mai puțin ce nu fac alții și cum au atâția clienți deși par inferiori si neserioși, ci cum sa te adresezi mai bine propriului public țintă.



Da... nasoala rau faza cu nunta ta... Poate ar trebui sa povestesti lucrurile astea mai des, incat sa nu se loveasca si altii de ele.
Legat de "frământări personale și nemulțumiri legate de recunoașterea in breaslă." exclus asa ceva. Nu sunt fan premii, recunoastere sau alte lucruri de genul asta. Ba din contra mis e par doar o manifestare puerila a egoului. Incer de mai bine de doi ani sa fac curatenie in breasla fotografilor de nunta. Atata tot. Cred cu tarie ca daca fiecare dintre noi am incerca sa facem putina "curatenie" acolo unde ne pricepem, lucrurile s-ar schimba si acolo sus. Clipul de mai jos ar putea sa intareasca ce ti-am spus pana acum.

https://www.youtube.com/watch?v=VpFmQn9bA74&t=3s
Avatar utilizator
Mitranescu.ro
 
Mesaje: 12
Membru din: Mar Mar 31, 2020 11:33 pm
Localitate: Bucuresti

Re: 4 MODURI PRIN CARE FOTOGRAFII DE NUNTA INSALA CLIENTII–e

Mesajde bv01 » Vin Apr 17, 2020 8:18 am

Omule, eu nu am pus la îndoială priceperea ta în ale fotografiei, nici nu cred că a fost vreun moment în discuție.

Probabil că articolul tău poate fi transformat în altul cu titlul "Cum să îți alegi fotograful pentru nuntă", fără să mai atribui invective concurenței. Unde să explici frumos și răspicat punctele de atenție, trucurile folosite, red flags... Eu așa văd lucrurile.
Avatar utilizator
bv01
 
Mesaje: 233
Membru din: Mar Ian 05, 2016 1:29 am

Anterior

Înapoi la Discutii libere

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 6 vizitatori

cron