Salutare,
Cateva pareri personale! Oarescum tot de incepator! Pot sa fie sau nu corecte / constructive!

- fundalul din spatele ''produsului'' cred ca este departe de a fi ideal. Banui ca disting acolo o mana? Un scaun? O punga? etc.Sunt elemente deranjante. Trebuie sa cautati un alt fundal, omogen sau nu (regizat / controlat putin), neutru, cu o alta paleta de culori cel putin una care sa nu distraga atentia de la ''produs''.
- Nu stiu cum sa ma fac inteles dar parca partea de focus nu mi se pare consistenta. Daca va uitati cu atentie la poza o sa observati ca chiar partea centrala a imaginii este defocusata (intentionat sau nu- auto focus?). Pe ''produs'', procentual cred ca aveti o mult mai mare zona de ''neclaritate'' decat una de claritate / focus decat mi-ar place mie. Iar focusul parca... nu e chiar focus.
- Este okay acest unghi de incadrare daca asa va place (desi cum deschizi imaginea te izbeste toata treimea inferioara defocusata) dar pentru un asemenea close-up detasarea de fundal (bokehul) nu este chiar buna.
Rasfoiti un pic rubrica asta de fotografie de produs a forumului. Nu ma refer la multe detalii de finete care si mie imi scapa dar cred ca va puteti face o idee initiala de cam ce s-ar vrea in o fotografie de produs. Exista multe poze bune de unde putem invata multe : aranjamentul ambiental / fundal, lumini si umbre, tehnica etc.
Toate bune domnule
Continuati!