Acum este Mie Ian 15, 2025 9:46 pm

Articole Nikonisti.ro

Prima Nunta

Cea mai frumoasa zi, in imagini

Re: Prima Nunta

Mesajde sorinsava » Sâm Sep 24, 2011 12:58 pm

@Ana24: nu stiu daca te intereseaza ceva offtopic insa site-ul tau e f greu de vizionat, nu are categorii si galerii, e un slideshow fara sfarsit; vizitatorii nu stau sa dea click asa, trebuie sa-l refaci daca vrei sa inteleaga lumea ceva din el.
sorinsava

Mesajde Ana24 » Dum Sep 25, 2011 12:04 pm

Merlin, nu mai suntem in anii 80. Daca avem, de ce sa nu folosim? Am vazut si eu imagini minunate obtinute cu d40 sau d80, dar daca am o camera care ma ajuta de ce sa ma chinui? Normal, ochiul si imaginatia e a fiecaruia.

Despre site, nu am pus nimic de mult timp acolo. E in lucru unul profi pe care o sa-mi pun portofoliul si diverse mici proiecte pe care le mai am. Blogul pe wordpress il las pentru posteritate pe net dar nu l-am updatat de mult.

Despre spate, maini si picioare poate pe voi va ajuta centura dar eu am 53 kg si 64 cm in talie. Sa vreau si nu pot purta centura sau husele de la obiective agatate de curea, ca arat ciudat + ca la statura mea nu incap prea multe. Asta e, un downside la foto.
Don't worry. I can fix you in Photoshop.
Ana24

Mesajde cristiansergiu » Dum Sep 25, 2011 2:43 pm

Am vazut si eu imagini minunate obtinute cu d40 sau d80, dar daca am o camera care ma ajuta de ce sa ma chinui?

cel mai bun aparat de fotografiat este cel in spatele caruia sta cel mai bun fotograf
cristiansergiu

Mesajde Ana24 » Mie Sep 28, 2011 5:59 pm

Mai e de asteptat cu pozele. Mi s-a stricat hardul extern si e la recuperare.
Don't worry. I can fix you in Photoshop.
Ana24

Mesajde Merlin » Joi Sep 29, 2011 8:07 pm

Ana24 .. eu nu am zis ca trebuie sa ne intoarcem la antichitati (in anii 70-80 nu erau D40 si D80).. ci ca se poate cu orice aparat, daca acesta are setari manuale! Vorba lui Sergiu .. intr-adevar, acela este cel mai bun aparat. Daca ai o camera care te ajuta .. normal ca nu trebuie sa te chinui ci sa profiti de avantajul asta si sa "rupi gura targului". Aceeasi camera o am si eu .. imi aduc aminte cand am dat-o pe mana unui "profi", fotograf mare si oficial al unui club sportiv .. "experienta, nu gluma" .. dupa ce a tras 2200 de cadre cu ea .. imi spune: Frate! Cred ca are probleme cu focusul ... uite cate am ratate, aproape mai bine de 30-40% ..cei drept, venea dupa un D300. De curand am tras si eu 1600 intr-o seara si am avut doar 4 cadre ratate ca si focusare cu acelasi aparat, cadre captate in conditii de iluminare foarte slaba, de dinamicitate crescuta, combinatii intre cele doua si rafale. Concluzia o trageti singuri! Normal ca nu sunt atat de bun pe cate este aparatul. Nici pe departe! Insa lucrurile sunt simple .. extrem de simple. Dar doar daca tii cont de ele, atfel ii VAX!
Merlin

Anterior

Înapoi la Fotografie de nunta