Salut, vreau sa cer cateva sfaturi in privinta achizitionarii unor blituri externe si cum se pot seta.
Am un nikon d5100 pe care am sb-700. Aparatul nu imi poate sincroniza blitul la mai putin de 1/200. Daca achizitionez un transmitator si receptor care poate la mai putin de 1/200 aceasta capacitate poate fi limitata de aparat care nu trage astfel?
A doua problema este ca uneori am nevoie si de alte 2 flashuri externe pozitionate mai departe de aparatul pe care tin sb 700. Nu am bani pt cele ttl de la nikon, dar m-ar interesa si cele care nu sunt itll, EX: Yongnuo YN560-III - blit sincron central, GN 58, slave radio. Le pot sincroniza pe toate 3 (2 yongnuo+sb700 pe aparat cu transmitator-receptoare)?. Cum as putea seta manual aceste flashuri pt a-mi lumina ca eu sa trag si 1/350 sa zicem.
Si mai este un luncru pe care nu-l inteleg din manual...cum ca nu conteaza viteza aparatului, blitul face fotografia la o anumita viteza...aici nu prea il pricep.
Daca aveti un manual pdf sau tutoriale unde pot invata despre setarile flashurilor v-as ramane recunoscator.
Va multumesc si o zi faina!