Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
soulwise scrie:DA , multumiri domnului Grozescu si magazinului F64 .
soulwise scrie:Spuneati ceva mai demult despre cateva notiuni de optica pentru incepatori ??
Parca va si ofereati sa ne faceti o mica demontratie.
soulwise scrie:De asemenea domnul Grozescu parca se oferea sa ne faca o prezentare a catorva blitz-uri compatibile cu sistemul CLS de la Nikon .
Dan Pop scrie:soulwise scrie:De asemenea domnul Grozescu parca se oferea sa ne faca o prezentare a catorva blitz-uri compatibile cu sistemul CLS de la Nikon .
Nu stiu daca era o oferta serioasa sau doar un argument in plus pentru ca cei de la Nikon Romania sa vina cu D5000 si 10-24.
Dan Pop scrie:Oferta ramine, desigur, valabila. Daca doar 2-4 persoane manifesta interes pentru asa ceva, se poate face la o singura masa, pe o foaie de hirtie.
TocuMarian scrie:as fi interesat daca se poate face si o mica bibliografie de optica elementara folosita in fotografie.... doar pentru a intelege logic niste principii....(probabil ai sa-mi zici manualul de clasa a 7-a sau nu mai stiu sigur cand se faceoptica in scoala)
Dan Pop scrie:TocuMarian scrie:as fi interesat daca se poate face si o mica bibliografie de optica elementara folosita in fotografie.... doar pentru a intelege logic niste principii....(probabil ai sa-mi zici manualul de clasa a 7-a sau nu mai stiu sigur cand se faceoptica in scoala)
Cred ca l-as prefera pe cel de clasa a 12-a (presupunind ca, la nivel de liceu, optica se studiaza, ca si acum 30 de ani, in clasa a 12-a)
Sabina scrie:Din nefericire, optica de clasa a 12a a fost înlocuită de mult de nişte detalii teoretice ale fizicii cuantice -
Sabina scrie:Din nefericire, optica de clasa a 12a a fost înlocuită de mult de nişte detalii teoretice ale fizicii cuantice - interesante, dar prea puţin explicate unde chiar ar avea potenţial.
Sabina scrie:Acum ultimele probleme de optică se discută într-a 9a, şi cu să zicem 20%-30% mai avansat decât cele de clasa a 7a.
Înapoi la Intalniri ale nikonistilor
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori