Forumul comunitatii utilizatorilor Nikon din Romania
CostiNikon scrie:@razvyrap: In momentul in care lasi un caine sa te linga pe bot, cred ca trebuie sa fii cel putin cretin. No offence!
CostiNikon scrie:Amice, am 3 căței în curte. Una e să te joci cu ei, alta e să-i lași să te lingă pe bot, după ce, în prealabil, au băgat nasul în vreun "noroc". Reacția ta mă face să cred că ești în stare să-ți arăți afecțiunea față de un animal, lingându-l în partea dorsală.
andrei_coty scrie:CostiNikon scrie:Amice, am 3 căței în curte. Una e să te joci cu ei, alta e să-i lași să te lingă pe bot, după ce, în prealabil, au băgat nasul în vreun "noroc". Reacția ta mă face să cred că ești în stare să-ți arăți afecțiunea față de un animal, lingându-l în partea dorsală.
Nu toata lumea isi tine cainii legati cu lantul in capatul curtii si ca fapt divers, un caine este mult mai curat in gura decat un om. la cat de multe stii despre cainii imi dau seama ce bine o duc ai tai. Avea cineva o vorba: "Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii"
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori